KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYA VA INNOVATSIYALARNING O‘RNI - Xaydarova Xurshida Murotovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  bugungi  bozor  iqtisodiyoti  sharoitida  kichik  biznes  va tadbirkorlik  subyektlarining  rivojlanishida  raqamli  texnologiyalarning  ahamiyati tadqiq  etiladi.  Maqolada  biznes  jarayonlarini  avtomatlashtirish,  elektron  tijoratning afzalliklari  va  tadbirkorlikda  innovatsion  strategiyalarni  qo‘llash  masalalari  tahlil qilingan.