O‘ZBEKISTONDA OILAVIY TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISHNING NAZARIY VA AMALIY ASOSLARI - O‘rinova Faridaxon Komilovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada O‘zbekiston iqtisodiyotining muhim bo‘g‘ini bo‘lgan oilaviy tadbirkorlikning  shakllanishi,  rivojlanish  bosqichlari  va  uning  aholi  bandligini ta’minlashdagi o‘rni tahlil qilinadi. Oilaviy biznesni tashkil etishdagi muammolar va ularni bartaraf etish bo‘yicha ilmiy takliflar ilgari surilgan.