OTORINOLARINGOLOGIK KASALLIKLARNI SURUNKALI BUYRAK YETISHMOVCHILIGI BO‘LGAN BEMORLARDA KLINIK KECHISHI VA DIAGNOSTIK MEZONLARINI TAHLIL QILISH - D.M. Nabieva,; N.E.Mahkamova, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  ilmiy  maqola  surunkali  buyrak  kasalligi,  xususan, surunkali  buyrak  yetishmovchiligi,  transplantatsiyadan  oldin  va  keyin  hamda  LOR a'zolaridagi patologik o'zgarishlar bo'yicha mavjud bilimlarga umumiy nuqtai nazarni taqdim  etadi.  Kalit  so'zlar:  surunkali  buyrak  yetishmovchiligi,  buyrak transplantatsiyasi retsipienti, sensorinevral eshitish qobiliyatini yo'qotish, otoakustik emissiya, qisqa kechikishli eshitish potensiallari