STOL TENNIS SPORT TURINI AKADEMIK LITSEYDA RIVOJLANTIRISH - Mamadiyorov Muhammad, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  akademik  litseylarda  stol  tennis  sport  turini rivojlantirishning pedagogik va amaliy ahamiyati yoritilgan. O‘quvchilarning jismoniy tayyorgarligi, tezkorligi, chaqqonligi va koordinatsion qobiliyatlarini shakllantirishda stol tennisning o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, mashg‘ulotlarni tashkil etish usullari, metodik tavsiyalar va samarali tajribalar bayon etilgan.