QASHQADARYO VILOYATI IJTIMOIY INFRATUZILMA GEOGRAFIYASI (MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARI MISOLIDA). - Nurmatov A.U,; Xudoyberdiyev B.Sh, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Infratuzilma  iqtisodiyot  va  jamiyatning  farovonligini ta’minlaydigan maussasa va tizimlar majumasi bo‘lib, uning muhim tarmoqlaridan biri bo‘lgan ta’lim ijtimoiy hayotda o‘sib kelayotgan yosh avlodni yetuk mutaxassis va komil  inson  bo‘lib  tarbiyalanishida  asos  vazifasini  bajaradi.  Ta’lim  jarayoning smarali bo‘lishida moddiy texnik, axborot va innovatsion tizimlar muhim hisoblanadi.