ABDULLA AVLONIY ASARLARIDAGI AXLOQIY QARASHLAR - Abduxamidova Umida, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada Abdulla Avloniy hayoti va ijodi haqida va  uning  "Turkiy  Guliston  yoxud  axloq  "asaridagi  axloqiy  ,  tarbiyaviy    fikrlar tooʻgʻrisidagi  qarashlarni  bilib  olishimiz  mumkin.  Abdulla  Avloniy  haqida Oʻzbekiston  Respublikasining  biirinchi  prezidentining  qarashlari  va  fikrlari  haqida bilishimiz mumkin.