MICROSOFT OFFICE DASTURLARINI DASTLABKI O‘RGANISH BOSQICHLARI - Hakimov Shamsullo, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  Microsoft  Office  dasturlarini  dastlabki  bosqichda  o‘rganish jarayoni,  uning  ahamiyati  va  samarali  o‘zlashtirish  usullari  yoritilgan.  Zamonaviy ta’lim tizimi va ish faoliyatida ofis dasturlaridan foydalanish zarurati ortib bormoqda. Maqolada  Microsoft  Word,  Microsoft  Excel,  Microsoft  PowerPoint  va  Microsoft Access dasturlarini boshlang‘ich darajada o‘rganish bosqichlari, ularning funksional imkoniyatlari hamda amaliy qo‘llash yo‘llari batafsil bayon etilgan.