PAST O'ZLASHTIRUVCHI BOLALAR BILAN MASHGʻULOTLAR OLIB BORISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Murodova Qizlarsora Haydarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Mazkur  maqolada  past  o‘zlashtiruvchi  o‘quvchilar  bilan ishlashning  psixologik  asoslari,  ularning  o‘qishga  bo‘lgan  munosabati,  motivatsiya darajasi hamda individual xususiyatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, o‘quvchilarning bilimlarni  o‘zlashtirish  jarayonida  yuzaga  keladigan  qiyinchiliklarning  sabablari hamda ularni bartaraf etishning samarali psixologik usullari yoritiladi.