JANUBIY O’ZBEKISTONDA MILLIY TURIZMNI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Z.M.Xolmatov, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  Qashqadaryo  viloyatining  turizm  salohiyati, milliy turizmni rivojlantirishdagi asosiy muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari keng  tahlil  qilingan.  Maqolada  milliy  turizmning  iqtisodiy,  madaniy  va  ekologik ahamiyati  ochib  berilgan  hamda  Qashqadaryo  viloyatini  xalqaro  turizm  markaziga aylantirish istiqbollari ko‘rsatib o‘tilgan.