MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MASHG‘ULOTLAR JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISH VA MONITORING OLIB BORISH - Chuponkulova Sitora Bozor qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida mashg‘ulotlar jarayonini takomillashtirish, ta’lim sifati ustidan samarali monitoring olib  borish  hamda  pedagogik  nazoratni  tashkil  etish  masalalari  yoritilgan. Shuningdek, direktor o‘rinbosarining boshqaruv, metodik va nazorat faoliyati orqali mashg‘ulotlar samaradorligini oshirish, pedagoglar faoliyatini tahlil qilish va ta’lim jarayonini takomillashtirishning muhim jihatlari tahlil etilgan.