RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING TA’LIMDAGI AHAMIYATI - Egamov Nurbek Nuraddin o’g’li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  raqamli  texnologiyalarning  zamonaviy  ta'lim tizimidagi  o'rni,  ularning  ta'lim  jarayoniga  integratsiyasi,  afzalliklari  va  qo'llash istiqbollari  tahlil  qilinadi.  Xalqaro  va  milliy  tajribalar  asosida  O'zbekiston  hamda dunyo mamlakatlaridagi rivojlanish tendensiyalari haqida batafsil yoritib beradi.