PSIXOLOGIYADA QO’RQUV TUSHUNCHASI VA UNING TURLARI - Raxmanova Marhabo Madirimovna,; Jumaniyazova Zilola Arslonbekovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya:  Ushbu  maqolada  Qo’rquv  va  undan  qutilish  haqida  ma’lumotlar berilgan. Shaxsning shakllanishining muhum omillaridanbiri erkin harakat qilishi,  har bir  yosh  davrlardagi  bolalar  psixologiyasi  va  ular  bilan  to’g’ri  munosabat  bo’lish haqida yozilgan. .