TA’LIM MUASSASALARIDA PSIXOLOGIK TANGLIK HOLATIGA TUSHIB QOLGAN O’QUVCHI YOSHLARGA BIRINCHI PSIXOLOGIK YORDAM KO’RSATISH - Baltayeva Xilola Matkarimovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya: Ta’lim muassasalarida tanglik holatiga tushib qolgan o’quvchilar bilan ishlashish bo’yicha muhum ma’lumotlar berilgan.