MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MASHGʻULOTLARDA TAʼLIM SIFATINI NAZORAT QILISH VA TASHKIL ETISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Turg'unova Nigora Ismailovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida mashg‘ulotlar jarayonida ta’lim sifatini nazorat qilish va tashkil etishning zamonaviy usullari  yoritilgan.  Shuningdek,  direktor  o‘rinbosarining  ta’lim-tarbiya  jarayonini monitoring qilish, pedagogik faoliyatni tahlil qilish hamda ta’lim sifatini oshirishdagi boshqaruv faoliyati haqida fikr yuritilgan.