O‘QUVCHI QIZLARNING PSIXOLOGIK HOLATINI O‘RGANISH HAMDA ERTA TURMUSH HOLATLARINI OLDINI OLISH MASALALARI - Sidiqova Lola Rixsiboyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchi qizlarning psixologik holatini o‘rganish, ularning ijtimoiy-psixologik  rivojlanishiga  ta’sir  etuvchi  omillar  hamda  erta  turmush holatlarining oldini olish masalalari tahlil qilinadi. Shuningdek, maktab amaliyotchi psixologi,  pedagoglar  va  ota-onalarning  hamkorligi  orqali  qizlarning  shaxsiy rivojlanishini  qo‘llab-quvvatlash,  ularni  mustaqil  fikrlashga  o‘rgatish  va  hayotiy maqsadlarini shakllantirish yo‘llari yoritilgan.