O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI FUQAROLIK SUDLARI AMALIYOTIDA MEROS TAQSIMLASHNING AKTUAL MASALALARI - Bekzod Gadoyev (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotasiya.  Maqolada  fuqarolik  sudlarida  meros  taqsimlashning  aktual jihatlari,  meros  taqsimotining  mexanizmlari,  fuqarolik  sudlarida  meros  taqsimotini mazmunan hal qilish jarayonida milliy huquq tizimidagi mavjud sud amaliyoti tahlil qilinadi.