QUTURISH KASALLIGI - Xojiyeva Xayitxon Tolipovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Quturish kasalligi (Rabies) — markaziy asab tizimini zararlovchi o‘ta xavfli virusli infeksiya bo‘lib, klinik belgilar paydo bo‘lgandan keyin deyarli 100% hollarda o‘lim bilan tugaydi.