MAKTABDA TADBIRLAR ORQALI O’QUVCHILARNI TARBIYALASHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Ermatova Munojat, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:    Muallif  ushbu  maqola  orqali  O‘quvchilarni  ma'naviy-axloqiy jihatdan shakllantirishda samarali shakl, metod va vositalardan foydalanish boy milliy madaniy, tarixiy va pedagogik  an'analar, urfodatlar va umumbashariy qadriyatlarga asoslanish  xolatini  ko'rsatib  bermoqchi  bo'lgan.  Ushbu  maqolada  O'quvchilarni ma'naviy axloqiy tarbiyalashda pedagogik tadbirlarning o‘rni va ahamiyati haqida bir qator ma’lumotlar berilgan.