O‘SMIRLIK DAVRIDA YUZ BERADIGAN STRESSLARNING OLDINI OLISHDA PSIXOLOGIK TRENINGLARNING AHAMIYATI - JUMMAYEV SHUXRAT ESHBOYEVICH (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Bugungi keltirilgan ushbu maqolada o‘smirlik davri qanday davr ekanliklari, undagi ro‘y beradigan vaziyatlar, jarayonlar hamda o‘quvchi yoshlarning stress,  depressiyaga  duch  kelishining  oldini  olishda  qo‘llaniladigan  psixologik treninglarning ahamiyati haqida batafsil aytib o‘tilgan.