KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARDA SHAXSLARARO MUNOSABATLARINING O’ZIGA XOSLIGI - Rajabova O‘g‘iljon Abdusattorovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.Hozirgi  kunda  ijtimoiy  amaliyotda  muloqot  va  shaxslararo munosabatlar muammosi muhim ahamiyat kasb etmoqda. Muloqot va uning asosiy xususiyatlari, samarali muloqotning psixologik aspektlari, muloqotga o’rgatishga oid psixologik  mashqlar,  samarali  muloqotning  psixologik  vositalarini  o’rganish ishbilarmonlik  faoliyatida  asosiy  o’rinni  egallamoqda.  Muloqot  inson  hayoti  va   faoliyatining  muhim  shartidir.  Aynan  muloqot  yordamida  insonlar  tabiatni o’zlashtirish  va  o’z  ehtiyojlarini  qondirish  uchun  birgalikda  harakat  qilish imkoniyatlariga ega bo’ladilar.