TO‘QIMACHILIKDA YIG‘IRUV TEXNOLOGIYASI VA UNING ISHLAB CHIQARISHDAGI AHAMIYATI - Axmedova Lola, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  to‘qimachilik  sanoatida  yig‘iruv  texnologiyasining ahamiyati,  ishlab  chiqarish  bosqichlari,  zamonaviy  yig‘iruv  uskunalari  hamda  ip sifatiga  ta’sir  etuvchi  omillar  keng  yoritilgan.  Shuningdek,  yig‘iruv  jarayonining samaradorligini  oshirish  va  mahsulot  sifatini  yaxshilash  bo‘yicha  ilmiy  asoslangan tavsiyalar berilgan.