OʻSMIR YOSHDAGI BOLALARDA OILAVIY MUNOSABATLARNING SHAKLLANISH BOSQICHLARI - Alovboyeva Yodgora Shodiyarovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Ushbu  maqola  o‘smir  yoshidagi  bolalarda  oilaviy munosabatlarning  shakllanish  bosqichlarini  tahlil  qiladi.  Maqolada  bolalarning psixologik  rivojlanishi,  oilaviy  muhitning  ta’siri,  ota-ona  bilan  munosabatlarning o‘rni va maktabdagi ijtimoiy ko‘nikmalarining roli yoritiladi. Shuningdek, pedagog va psixologlarning  yordamida  o‘smirlarning  oilaviy  qadriyatlarni  mustahkamlashga yo‘naltirilishi ko‘rib chiqiladi.