BOLALARDA DEPRESSIYA VA SUIDSIDGA MOYILLIK VUJUDGA KELISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Togonova Mehriniso O'rinboyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bolalar va o‘smirlar orasida depressiv holatlar hamda o‘ziga zarar yetkazishga moyillikning yuzaga kelishiga sabab bo‘luvchi psixologik omillar tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  oilaviy  muhit,  ijtimoiy  bosim,  shaxsiy  xususiyatlar  va emotsional muammolarning bolalar ruhiyatiga ta’siri yoritiladi.