KASBIY TA’LIM MUASSASALARIDA ENERGETIKA SOHASIDA NAZARIY VA AMALIY KO‘NIKMALARNI RIVOJLANTIRISH SAMARADORLIGINI TAKOMILLASHTIRISH - Tillayeva Zulayho Dilmurodjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada kasbiy ta’lim muassasalarida energetika yo‘nalishida  o‘quvchilarga  nazariy  bilimlar  bilan  bir  qatorda  amaliy  ko‘nikmalarni shakllantirish  samaradorligini  oshirish  masalalari  yoritilgan.  Ta’lim  jarayonida zamonaviy pedagogik texnologiyalar, innovatsion yondashuvlar, laboratoriya ishlari hamda ishlab chiqarish bilan integratsiyalashgan amaliy mashg‘ulotlarning ahamiyati tahlil etiladi. Shuningdek, raqamli simulyatsiya vositalari va interaktiv metodlarning o‘quvchilarning kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishdagi o‘rni ko‘rsatib beriladi.