HOZIRGI KUNDA YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHDA OILA VA MAKTAB HAMKORLIGI - Nishanova Odina Maxamadjonovna; Nurmatova Nafisa Abdurahmonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu maqola yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlash masalalari xaqida, uning mexanizmlari va psixologik jixatlari xaqida bilib olishingiz mumkin.