XALQ TABOBATI VA SOGʻLOM TURMUSH TARZINING XALQ PEDAGOGIKASIDA IFODALANISHI - Rustamova Sayyora,; Yasinova Odina,,; Panjiyeva Nilufar,; Panjiyeva Parvina, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  xalq  tabobati  va  sogʻlom  turmush  tarzining xalq pedagogikasidagi oʻrni va ahamiyati yoritiladi. Xalq tabobati orqali avloddan-avlodga oʻtib kelayotgan sogʻlomlashtirish usullari, milliy qadriyatlar hamda sogʻlom turmush tarzini shakllantirishda xalq pedagogikasining roli tahlil qilinadi. Shuningdek, maqolada xalq tabobati vositalari, sogʻlom turmush tarzini targʻib qilish omillari va ularning yoshlar tarbiyasidagi ahamiyati keng yoritiladi.