IJTIMOIY PEDADOGIK TEXNOLOGIYALAR TURLARI VA MAZMUNI - Kamolova Nigora; Xadjamuratova Zulfiya; Shokirova Laziza; O‘lmasova Dildora (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqola ijtimoiy pedagogik texnologiyalarni chuqur tahlil qilishga  bag‘ishlangan  bo‘lib,  ularning  turlari,  mazmuni,  pedagogik  jarayonda qo‘llanilishi va samaradorligini oshirish yo‘llarini keng yoritadi. Maqolada interaktiv, innovatsion, rivojlantiruvchi va kommunikativ texnologiyalarni amaliyotga tatbiq etish usullari,  shuningdek,  shaxsga  yo‘naltirilgan  metodlarning  ijtimoiy  muhit  bilan bog‘liqligi  ko‘rib  chiqilgan.  Maqola  o‘quvchilarning  shaxsiy,  ijtimoiy  va kommunikativ rivojlanishida ijtimoiy pedagogik texnologiyalarning ahamiyatini keng ochib beradi, pedagoglarga amaliy ko‘nikmalarni rivojlantirish va ta’lim jarayonini samarali tashkil etish imkoniyatlarini taqdim etadi.