TA’LIM MUASSASALARIDA SOG‘LOM PSIXOLOGIK IQLIMNI SHAKLLANTIRISHDA OILA PSIXOLOGIYASINING O‘RNI - Rahimova Gulxayo Alisherovna; Tursunova Maftunabonu Baxtiyorjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  ta’lim  muassasalarida  sog‘lom  psixologik iqlimni yaratish muammosi va unda oila psixologiyasining tutgan o‘rni tahlil qilinadi. O‘quvchi shaxsining shakllanishida oila muhitining ahamiyati, pedagog va ota-onalar hamkorligining  zarurligi  yoritilgan.  Shuningdek,  sog‘lom  psixologik  muhitni shakllantirish yo‘llari ko‘rsatib berilgan.