O‘QITUVCHILAR VA O‘QUVCHILAR O‘RTASIDAGI MUAMMOLARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Shoimqulova Muhayyo Shuhratovna,; Sulaymonova Lobar Fayzullayevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi muammolar sabablari,  ularni  aniqlash  va  psixologik  usullar  orqali  bartaraf  etishning  samarali yo‘llari yoritilgan.