BOLA TARBIYASIDA OTA-ONALAR VA MAKTAB HAMKORLIGINING PSIXOLOGIK MASALALARI - Turgʻunova Hayotxon Xolmatovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ota-onalar  va  maktabning  bola  tarbiyasidagi o‘rni, hamkorlikning ahamiyati, ijobiy ta’siri va amaliy tavsiyalar yoritilgan.