OʻSMIRLARDA PSIXOLOGIK HIMOYA MEXANIZMLARINING RIVOJLANISH USULLARI - Qahhorova Nargiza Abdumoʻminovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  o‘smirlik  davrida  psixologik  himoya mexanizmlarining  shakllanishi,  ularning  ahamiyati  hamda  o‘smirlarning  ruhiy barqarorligini mustahkamlash yo‘llari yoritilgan.