OʻQUVCHILARDA XULQ-ATVOR SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK USULLARI - Timur Muxammatovich Palekeev, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  o‘quvchilarda  ijobiy  xulq-atvorni  shakllantirishning psixologik usullari, metodlari va pedagogik yondashuvlari yoritilgan.