PEDAGOGIK JAMOADA MUNOSABATLAR SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Raxmonova Sojida Dilmurod qizi,; Sattorova Mashhura Muhiddinovna,; Izzatova Malohat, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  pedagogik  jamoada  ijobiy  munosabatlarni shakllantirishning  psixologik  vazifalari,  pedagoglar  o‘rtasidagi  hamkorlik  va muloqotning ahamiyati yoritilgan.