SALOHIDDIN MAMAJONOV-POETIK NUTQ VA USLUB TADQIQOTCHISI - Goʻzalxon Muhammadjonova,; Rushana Rajabaliyeva, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada XX asr munaqqidlaridan biri boʻlgan Salohiddin Mamajonov ijodiy faoliyati hamda badiiy adabiyotdagi muhim tushunchalar boʻlmish poetik  nutq  hamda  uslub  kabilarga  doir    ilmiy,  tanqidiy,  falsafiy  hamda  badiiy yondashuvlari bayon qilinadi.