BOSHLANGʻICH SINF O'QUVCHILARI ORASIDA AGRESSIVLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Boltayeva Surayyo Ixtiyorovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilari orasida agressiv xatti-harakatlarning  paydo  bo‘lish  sabablari,  uning  psixologik  omillari  hamda agressivlikni oldini olish va bartaraf etishning samarali usullari yoritilgan.