OʻSMIRLIK DAVRIDAGI BOLALARNI RUHIY HOLATI BILAN ISHLASHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGNING OʻRNI VA VAZIFASI - Saidova Mahfuza Islomjon qizi,; Abduraxmonova Muazzam Obidxuja qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘smirlik davrida bolalarning ruhiy holatidagi o‘zgarishlar, ularning psixologik xususiyatlari hamda bu davrda maktab amaliyotchi psixologining o‘rni va vazifalari yoritilgan.