KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARINING OʻZLASHTIRISH JARAYONIDA YUZAGA KELADIGAN MUAMMOLAR VA ULARNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Kudaybergenova Shasanem Naubetbaevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  kichik  maktab  yoshidagi  o‘quvchilarning bilimlarni  o‘zlashtirish  jarayonida  uchraydigan  muammolar,  ularning  psixologik sabablari hamda bu muammolarni oldini olish va bartaraf etishning samarali yo‘llari yoritilgan.