ALOHIDA EHTIYOJGA MUHTOJ BOʻLGAN NOGIRON BOLALARGA NISBATAN ZOʻRAVONLIK HOLATLARINI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Razzoqova Dilovar Boymaxmatovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  alohida  ehtiyojga  muhtoj  bo‘lgan  bolalarga nisbatan zo‘ravonlik holatlarining sabablari, ularning psixologik oqibatlari hamda bu muammolarni oldini olish va bartaraf etishning samarali yondashuvlari yoritilgan.