KEKSALIK DAVRIDAGI PSIXOLOGIK XUSUSIYATLAR. - Ramazonova D.T, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Keksa  yoshdagi  insonlar  psixologiyasiga  oid  sharq  va  g`arb olimlarining nazariyalarni o`rganish. Keksa yoshdagi insonlarning bilish jarayonlari va o`tkazilgan tadqiqotlar. Ularda emotsional o`zgarishlar.