PSIXOLOGIYADA ONG VA ONGOSTI TUSHUNCHALARI TALQINI - Raximova Nargiza Jumanazorovna,; Matkarimova Gulorom Raximberganovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya:  Ong  haqida  umumiy  tushunchalar,  inson  psixikasi  bilan  ong  va ongosti tushunchalar talqini haqida.