O‘QUVCHILARNI MAKTABGA MOSLASHISH JARAYONIDA PSIXOLOGIK QOʻLLAB-QUVVATLASH - Ziyayeva Sayyora Shukurovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘quvchilarning maktabga moslashish jarayoni, bu  davrda  yuzaga  keladigan  psixologik  qiyinchiliklar  hamda  ularni  yengishda psixologik qo‘llab-quvvatlashning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning yangi  muhitga  moslashuvida  oila,  o‘qituvchi  va  maktab  psixologining  o‘rni  tahlil qilingan.