OʻQUVCHILARDA STRESS HAMDA DEPRESSIYAGA NISBATAN BARDOSHLILIKNI OSHIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Mamaraimova Marg'uba Abdusalomovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  o‘quvchilar  orasida  uchraydigan  stress  va depressiya  holatlari,  ularning  sabablari  hamda  bunday  holatlarga  nisbatan bardoshlilikni oshirishning psixologik usullari yoritilgan.