FARZAND KELAJAGINI TA’MINLASHDA OILADA OTA-ONALARNING MUHIM VAZIFALARI - Abduqayumova Gulshoda Ilxomovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  farzand  tarbiyasida  ota-onalarning  o‘rni, ularning  mas’uliyati  hamda  bolalarning  kelajagini  ta’minlashda  muhim  bo‘lgan psixologik va tarbiyaviy vazifalar yoritilgan.