OILAVIY MUNOSABATLAR HAMDA OILADAGI AJRALISHLARNING BOLALAR TARBIYASIGA PSIXOLOGIK TAʼSIRI - Samatova Kumush Iskandar qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oilaviy munosabatlarning bolalar tarbiyasidagi o‘rni,  oiladagi  ajralishlarning  bola  ruhiyati  va  xulq-atvoriga  ta’siri  hamda  bunday vaziyatlarda  psixologik  yondashuvning  ahamiyati  yoritilgan.  Shuningdek,  sog‘lom oila muhitini shakllantirish va ajralish oqibatlarini kamaytirish yo‘llari tahlil qilingan.