CHO‘LPONNING ADABIY TANQIDIY QARASHLARI - Mohigul Ne'matova Doniyorjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotasiya:  Ushbu  maqolada  Abdulhamid  Choʻlponning  "Adabiyot  nadir?" maqolasi  haqida  ayrim  mulohazalar  hamda  uning  bugungi  kundagi  ahamiyati, Choʻlponning adabiyotga, davr voqealariga boʻlgan munosabati kabi masalalar oʻrin olgan.