MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYANING FALSAFIY ASOSLARI - Samatov X.U; Maxmudov Javohir Bobokul o'g'li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotation: Maʼnaviy  -axloqiy  tarbiyaning  falsafiy  asoslari  insoniyat madaniyatida muhim o‘rin tutadi. Ushbu maqolada maʼnaviyat va axloqiy tarbiyaning falsafiy  jihatlari,  ularning  tarbiyada  ahamiyati  va  zamonaviy  hayotdagi  roli  tadqiq qilinadi.