GIBRID TAHDIDLAR JARAYONIDA UCHUVCHISIZ UCHISH APPARATLARIDAN SAMARALI FOYDALANISH USULLARI VA MEXANIZMLARI - Saidov Alisher Narzullaevich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur ilmiy maqolada gibrid tahdidlar sharoitida uchuvchisiz uchish  apparatlaridan  samarali  foydalanishning nazariy-metodologik  asoslari tadqiq etilgan.  Zamonaviy  xavfsizlik  muhitida  UUAlarning  razvedka,  monitoring, axborot urushi  va  zarba  berish  imkoniyatlari  tahlil  qilingan.  Shuningdek,  ulardan foydalanishning tashkiliy va texnik mexanizmlari, mavjud xavf va cheklovlar hamda samaradorlikni oshirish yo‘llari ilmiy jihatdan asoslangan.