INKLYUZIV TA’LIM JARAYONIDA BOLALARNI PSIXOLOGIK QO‘LLAB-QUVVATLASHDA OTA-ONALARNING O‘RNI - Sharifova Dilfuza Ilhomovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim sharoitida bolalarni psixologik qo‘llab-quvvatlashda ota-onalarning o‘rni, ularning mas’uliyati va ta’siri yoritilgan. Shuningdek,  ota-ona,  maktab  va  psixolog  o‘rtasidagi  hamkorlikning  bola rivojlanishidagi ahamiyati tahlil qilingan.