MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA DIREKTOR O‘RINBOSARLARINING ZAMONAVIY BOSHQARUV KOMPETENSIYALARINI SHAKLLANTIRISH - Muxammadiyeva Barno G'aniyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annatatsiya:  Mazkur  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlari  direktor o‘rinbosarlarining zamonaviy boshqaruv kompetensiyalarini shakllantirish masalalari yoritilgan.  Unda  boshqaruv  faoliyatining  samaradorligini  oshirish,  innovatsion yondashuvlarni  joriy  etish,  liderlik  va  strategik  fikrlashni  rivojlantirishning  muhim jihatlari tahlil qilinadi.