MANAVIYAT TUSHUNCHASINING FALSAFIY MOHIYATI - Samatov X.U; Abdullayev Muhammadjon Murodillo o’g’li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotation:  Manaviyat  tushunchasi  insoniyat  tarixida  muhim  o'rin  tutadi. Ushbu maqolada manaviyatning falsafiy mohiyati, uning ijtimoiy, madaniy va axloqiy jihatlari  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  manaviyatning  zamonaviy  hayotdagi  o'rni  va ahamiyati ko'rib chiqiladi.